"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kentsel dönüşüm için 20 yıl

10 Mart 2019, Pazar 11:00
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde kentsel dönüşüm sürecini 20 yıl içinde tamamlamak istediklerini söyledi.

Bakan Kurum, Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, esnafın kentsel dönüşümle ilgili yıllardır süren sorununun bulunduğunu belirterek, dönüştürülmesini gereken alanlarda bir an önce işlemlerin başlamasını istediklerini dile getirdi. “Türkiye’nin genelinde kentsel dönüşüm sürecini inşallah önümüzdeki 20 yıl içinde tamamlamak istiyoruz” diyen Bakan Kurum, “Küçük Sanayi alanı da bizim Eskişehir’deki dönüşüm önceliğimizdir. Biz artık, şehirlerin 50 yılını, 100 yılını planlamak istiyoruz. Bu planlamayı hakkaniyet çerçevesinde yapmak istiyoruz. 50 yılın planını sizlerin de içinde bulunduğu süreçle yapmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu. 

Okunma Sayısı: 1041
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı