"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Keyfîlikte son nokta

04 Temmuz 2017, Salı 00:10
Biat etmeyenlere pasaport bile verilmiyor...

Yeni Asya Gazetesine yönelik baskılar devam ediyor. Birçok çalışanının basın kartı yenilenmezken, yeni başvurularda aylardır bekletiliyor. S

on olarak Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Kazım Güleçyüz’ün 13 Haziran’da yaptığı gri pasaport başvurusu “takdiren” reddedildi.

Yapılan haksızlıklara sosyal medya hesabından tepki gösteren Güleçyüz, şunları yazdı; “Hukuksuzlukta dünün CHP’sini dahi sollayan AKP’nin kuyruğuna takılanlar, Yeni Asya’nın adaletten yana duruşunu da hazmedemiyorlar. Yakışır!/ Keyfîliğin en son örneği: BYGEM’e 13 Haziran’da yaptığımız gri pasaport başvurusu “takdiren” reddedildi. Biat etmemenin bir bedeli daha.../ 2017 AKP Türkiye’si: Yandaş gazeteciler CB uçağıyla dünyayı turlarken, biat etmeyenlere pasaport bile verilmez. ADALET (!) ve k Partisi.../ Daha önce Faruk Çakır’a da pasaport verilmemiş, ayrıca 3 Yeni Asya mensubunun basın kartı yenilenmemiş ve bir yeni başvuru da reddedilmişti./ Basın, Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünü “babalarının çiftliği” gibi kullananlara: Bugünler de geçer. Mahkeme kadıya mülk değildir.../ Kartı gasp edilen arkadaşımız Adem Alp’in Ocak ve Haziran’da yaptığı başvurulara verilen cevap: “Değerlendirme aşamasında.” Bir yıldır öyle!”

Okunma Sayısı: 8438
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İbrahim GEDİK

    4.7.2017 15:01:27

    İnandığı dava uğrunda taviz vermeden, hak ve haklının yanında olanlara ve bu yolda sıkıntı çekenlere selam olsun.

  • Zeliha ozpamukcu

    4.7.2017 12:36:38

    Omer muhtar 20 yıl direnmiş sonunda asılmis onu astiran asker Mussolini ölünce hapse atılmış çok şaşırdım adelet geciksede mutlaka yerini buluyor demekki.inşaallah daha fazla gecikmez

  • Özdemiroğlu

    4.7.2017 08:23:34

    ''Savunma Hakkı bir gün olur herkese lazım olur'' Merhum CB S. Demirel.

  • Fatih

    4.7.2017 06:15:00

    peki buna şaşırıyormuyuz ? hayır. Haksızlık hukuksuzluk bu iktidarın şiarı oldu. Herşeyi yapabilirler diyoruz. Gözleri açılmamış, hala bu zulümleri yapanların peşinden gidenlere Allah feraset, basiret ihsan etsin.

  • Yunus

    4.7.2017 02:49:43

    Zulüm adres sormaz

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı