"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KHK ile kapatılan eğitim kurumları çalışanlarına operasyon

17 Ocak 2018, Çarşamba 13:37
Ankara'da, Gülen Hareketine yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 34 zanlıdan 9'u yakalandı.

Ankara Batı Adliye Cumhuriyet Başsavcılığınca Gülen Hareketinin eğitim yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Gülen Hareketinin KHK ile kapatılan eğitim kurumlarında öğretmen ve yönetici olarak görev yapan 34 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı.

Zanlılardan bazılarının örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu ve Gülen Hareketi ile irtibatlı finans kurumlarına para yatırdıkları iddia edildi.

AA

Etiketler: ankara, operasyon, khk, bylock
Okunma Sayısı: 15278
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı