"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KHK mağdurlarından gazetemize ziyaret

11 Temmuz 2017, Salı
KHK’lı Platformu ile Hak ve Adalet Platformu üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz yazarları ve yöneticileri ile bir araya gelen platform üyeleri, yaşanan mağduriyetleri anlatarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Hak ve Adalet Platformu sözcüsü Nurten Ertuğrul “mağduriyetin ferdi olmasına gerek yok yaşananlar hepimizi etkiliyor” derken gazetemiz Yayın Koordinatörü Mustafa Döküler “adaletin olmaması zaten mağduriyettir” dedi. Gazetemiz yazarlarından Latif Salihoğlu da kadın ve çocuk mağdurlara dikkat çekilmesi gerektiğini söyledi ve hiçbir dönemde kadınların bu kadar zulme uğramadığını vurguladı.

Mağduriyetlere çözüm aranırken temel insan hak ve hürriyetlerinin esas alınması gerektiğinin önemine vurgu yapıldı. Platform üyeleri KHK mağdurlarının Yeni Asya’ya güvendiğini belirtti ve bu süreçteki tavırlarından dolayı Yeni Asya ailesine teşekkür ettiler.

FOTOĞRAF: MURAT SAYAN

Etiketler: yeni asya, khk
Okunma Sayısı: 6605
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hayati Binler

    11.7.2017 12:31:58

    Rabbimize hadsiz hamd olsun ki, Yeni Asya camiası birçok dindar kesimin gerekçeleri ne olursa olsun güçlünün yanında aldığı böylesi zor bir imtihan döneminden okuyucusu ile birlikte Hakk'ın ve hukukun yanında yer alarak tarihe geçmiştir. Mutad veçhile haklılığı ileride birçok mevzuda olduğu gibi anlaşılacaktır. Cenab-ı Hakk istikametten bir kıl kadar bile ayırmasın. Amin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı