"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KHK’zede polis vefat etti

18 Mart 2018, Pazar 17:53
Muğla’nın Ortaca ilçesinde, bir süre önce Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile açığa alınan polis memuru Şahabettin Erdoğan (45), hastanenin giriş kapısında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Geçen yılın Nisan ayında, soruşturma kapsamında açığa alınan, evli ve 2 çocuk babası polis memuru Şahabettin Erdoğan, göğsünde bir ağrı hissedip, Ortaca Devlet Hastanesi’ne gitti. Erdoğan, acil servisin kapısına geldiğinde fenalaşıp, yere yığıldı. Yanına koşan sağlık görevlilerinin kalp krizi geçirdiğini belirlediği 19 yıllık polis memuru, sedyeye alındı. Erdoğan’ın duran kalbi, doktorların müdahalelerine rağmen çalıştırılamadı. Bilinen sağlık sorunu olmayan Erdoğan’ın kalp krizinden ani ölümü dolayısıyla yakınları büyük üzüntü yaşadı. Erdoğan’ın yakınları tarafından hastane morgundan alınan cenazesi, Yerbelen Mahallesi’ndeki evinin önüne getirilip, helâllik alınması sonrası toprağa verilmek üzere memleketi Burdur’un Gölhisar ilçesine gönderildi. Şahabettin Erdoğan’ın, dün Gölhisar Merkez Camii’nde, öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verildi.

DHA

Etiketler: khk, polis, muğla
Okunma Sayısı: 11049
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mesut

    21.3.2018 11:09:45

    Rabb'im rahmet eylesin bu zulüm dunyasindan intihar etmeden kurtuldu hayirlisiyla mükafati yüksek olur inşAllah

  • SEDAT KILINÇKIRAN

    19.3.2018 08:53:40

    ne acı, hiç ölmeyecek gibi yaşayıp. haksızlık zulüm yapana kul hakkı yiyene, ve haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanlara

  • g@L!p

    18.3.2018 23:21:56

    Bu hesap ta Mizan'a kaldı. Sebep olanlara veyl olsun !!!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı