"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu: En temel sorun liyakat sisteminin çökmesidir

17 Kasım 2019, Pazar 11:21
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iş insanları ile düzenlenen toplantıda konuşuyor.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından başlıklar şöyle: 

"İş dünyası diyor ki 'Bürokrasi projeleri ciddiye almıyor' diyor. Yukarıdan gelecek emirleri dikkate alır. Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşadığı en temel sorun liyakat sisteminin çökmesidir.

Bürokrasi Türkiye’yi yönetmeye kalkmaz. Bütün gelişmiş ülkelerde durum böyledir. Liyakati yok ederseniz her şeyi darmadağın edersiniz. Hukuk ne demektir? Benim can ve mal güvenliğimi sağlayan kurallar bütünüdür. Benim can ve mal güvenliğim yoksa yabancı sermaye neden gelsin? Hiçbirimizin Türkiye’de can ve mal güvenliği yoktur. Siyasi iktidar ‘Ben bunu cezalandırmak istiyorum’ derse avukatınız neden tutuklandığınızı bile bilemezsiniz. Bu hukuk mudur? Benim neden can ve mal güvenliğim yok?"

Okunma Sayısı: 1432
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı