"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a izin cevabı

06 Temmuz 2017, Perşembe 10:21
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 22. gününde açıklamada bulundu.

"Hiç kimse şunu unutmasın, biz bu yürüyüşü Adalet diyerek yapıyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, "Bazı çevreler yürüyorsunuz ama biz izin veriyoruz diyor. Adalet istemek ne zaman birilerinin lütfuna kaldı. Pazar gününe yaklaşıyoruz, kimsenin burnu kanamadan mitingimizi yapacağız" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin en barışçıl eylemini yaptıklarını belirterek, "Kimseye kötü söz söylemeden, herkesi kucaklayarak, bizim gibi düşünmeyen insanları alkışlayarak yolumuza devam ediyoruz. Provokasyonlar yapılmak isteniyor onları alkışlıyoruz. En barışçıl eylemimiz bazı çevrelerde ciddi kaygılar, endişeler yaratıyor" dedi.

En barışçıl eylem bile bazı çevrelerde kaygı ve endişe yaratıyor. Biz bu yürüyüşü adalet adı altında 80 miyon için yapıyoruz. Adalet ihtiyacı hepimizin ortak ihtiyacı, insanlığın ortak değeridir. Yine bir takım insanlar “yürüyorsunuz ama biz izin veriyoruz" diyor. Ne demek izin veriyoruz. Bu bizim anayasal hakkımız. Adalet istemek ne zamandan beri birilerinin iznine, lütfuna bağlı oldu.

Erdoğan dün yaptığı açıklamada, "Şiddet yaşanmadığı takdirde sonuna kadar izin veririm. En ufak hukuksuzluk olması halinde gereken müdahale yapılır" demişti.

 

Okunma Sayısı: 3445
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı