"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kilis'e yine roket mermisi atıldı!

26 Ekim 2016, Çarşamba 14:25
Suriye'den ateşlenen roket mermisinin Kilis'in Elbeyli ilçesinde bir tarlaya isabet etmesi sonucu, tarım işçisi kadın yaralandı.

Güvenlik güçlerinden alınan bilgiye göre, Suriye'de terör örgütlerinin kontrolündeki bölgeden öğle saatlerinde Kilis'e roket atıldı. Bu sırada sınırdaki Elbeyli ilçesine bağlı Ağyüz Mahallesi'nde tarlaya isabet eden roketin parçaları, adı henüz öğrenilemeyen 18 yaşındaki Suriye uyruklu tarım işçisi kadının yaralanmasına neden oldu.

Yaralanan kadın, yakınları tarafından Elbeyli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Jandarma ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı.

AA

Etiketler: kilis, roket mermisi
Okunma Sayısı: 1563
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı