"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kilis Valisi'nden açıklama

04 Mayıs 2016, Çarşamba 11:13
Kilis Valisi Tapsız şahsıyla ilgili sosyal medya ve medyadaki eleştirilere ilişkin yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarla yapılan samimi ve beşeri sohbetlerde kullanılan bazı ifadeler çarpıtılarak 'basın açıklaması' şeklinde yansıtılmaktadır." ifadelerini kullandı.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, son günlerde bazı medya organlarında ve sosyal paylaşım sitelerinde şahsıyla ilgili asılsız iddialara yer verildiğini belirterek, "Vatandaşlarla yapılan samimi ve beşeri sohbetlerde kullanılan bazı ifadeler çarpıtılarak 'basın açıklaması' şeklinde yansıtılmaktadır." ifadelerini kullandı.

Tapsız, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde bazı medya organlarında ve sosyal paylaşım sitelerinde şahsıyla ilgili asılsız iddialara yer verildiğini kaydetti.

Bu tür çarpıtma ve paylaşımları kasıtlı olarak yayan odakların, misafirperverliği ve hoşgörüsü ile bilinen güzide ilimizde son zamanlarda oluşan psikolojik atmosferi kullanarak devlet ve millet arasındaki güveni zedelemeyi amaçladığını vurgulayan Tapsız, "Vatandaşlarla yapılan samimi ve beşeri sohbetlerde kullanılan bazı ifadeler çarpıtılarak 'basın açıklaması' şeklinde yansıtılmaktadır. Ancak bilinmelidir ki, bu tür nafile çabalar, milletimizin devletine olan sarsılmaz güveni ve sağduyusu sayesinde geçmişte olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Okunma Sayısı: 1131
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı