"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kimse Yok Mu, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü

24 Eylül 2015, Perşembe 12:19
Kimse Yok Mu Derneği, Kurban Bayramı'nda gönüllüleri ile birlikte ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Gaziantep'te de yoksullar için et dağıtımı gerçekleştirildi.

Kimse Yok Mu Derneği'nin sosyal incelemesini yaptığı ihtiyaç sahibi aileler, sabahın erken saatlerinde dernek binasına geldi. Bayramın ilk gününü fedakarlık yaparak vatandaşların yardımına koşmak için harcayan gönüllüler de ihtiyaçlara yetişebilmek için büyük çaba sarf etti. Kendilerine dağıtılan etleri alarak evlerinin yolunu tutan vatandaşlar, yetkililerin için çalışmasından büyük bir mutluluk duyduklarını kaydederek, “Allah Kimse Yok Mu Derneği'nden razı olsun. Bayramlarını evlerinde geçirmeyip burada bizim yardımımıza koştular. Bu ne büyük bir nimet.” ifadelerini kullandı. 

KİLİS'TE SURİYELİ SIĞINMACILARA KAVURMA İKRAMINDA BULUNULDU

Kimse Yok Mu Derneği Güneydoğu Bölge Koordinatörü Fevzi Çakmak da Kurban Bayramı'nın İslam alemi huzur ve mutluluk getirmesini istediklerini belirtti. Gaziantep'te sosyal incelemesi yapılmış ailelere et dağıtımına başladıklarını vurgulayan Çakmak, “Bunun yanında gönüllülerimiz dünyanın dört bir yanında seferber oldular. Bayramdan önce de biliyorsunuz ciddi bir şekilde terör olayları arttı. Şehitlerimiz var. Biz de Kimse Yok Mu Derneği olarak şehitlerimizin ailelerini ziyaret ettik. Arefe günü ve bayramın ilk günü kendilerine birer kurbanlık koç hediye ettik. Aynı zamanda da 4 yılı aşkındır Türkiye'de misafir ettiğimiz Suriyeli misafir kardeşlerimiz var. Onları da tebessüm ettirmek için Kilis'te kavurma ikramında bulunduk. Yardımcı olan gönüllü ve bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1660
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı