"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kimse Yok Mu, şehit ailelerine kurbanlık koç hediye etti

23 Eylül 2015, Çarşamba 15:23
Kimse Yok Mu Derneği son 2 ayda en çok şehidi veren Osmaniye'de 9 şehit ailesine 9 kurbanlık koç hediye etti.

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesinde Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri tarafından şehitler için yapılan hatimlerin duası ile başlayan programın sonunda Osmaniye merkezde oturan 4 şehit ailesine kurbanlık koçlar teslim edildi. Kadirli ilçesinde oturan 3 ve Adana'da ikamet eden 2 şehit ailesine de kurbanlıkları teslim edildi. Kurban teslim programına Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Taşdelen, Kimse Yok Mu Derneği Genel Koordinatörü Muhsin Varlı, Sanatçı Ertuğrul Erkişi, Aslıhan Erkişi ve Merve Dizdar da katıldı. Konuklar, Kimse Yok Mu Derneği olarak şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını söylediler.

Acılarının taze olduğunu belirten bir şehit yakını, "Televizyonlara bir alt yazı ile 1 dakikalık bir haberler geçiştirilen şehit haberleri bizi üzmekte. Bizi unutmayan Kimse Yok Mu Derneği'nin hatırlaması bizi mutlu etti. Unutmamak dileği ile dernek yetkililerine teşekkür ederim." dedi. 

İlk bayramları olduğu için buruk geçtiğini belirten şehit Uzman Çavuş Fatih Gökşen eşi Emine Gökşen ise, "Bizler acımızı yaşıyoruz. Çocuklarımız bunun daha farkına varmasalar da bizlerin ilk bayramı olacağı için bayramı buruk yaşayacağız. Bizleri unutmayan dualarında eksik etmeyen Kimse Yok Mu Derneği'ne iyi ki varsınız diyorum. Bizlerin yanında olan Kimse Yok Mu Derneği'ne teşekkür ederim." dedi.

Her kurban bayramından babası kurban keserken kendisinene kurbanın ayaklarını tutturduğunu söyleyen Şehit Uzman Çavuş Fatih Gökşen oğlu Kutay Gökşen de, "Bu bayram önceki bayramlarda yaptıklarımı yaparım diye düşünüyorum. Bu bayramda kurbanımız kesilirken ayaklarını tutacağım." diyerek mutluluklarını dile getirdi.

Kurban bayramı öncesi şehit yakınlarının unutmadıkları için Kimse Yok Mu Derneği'ne teşekkür eden Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz de Osmaniye'de 2 ayda 9 şehit verdiklerini, ildeki 9 şehidin ailesine kurbanlık hediye eden derneğe teşekkür edip şunları söyledi: "Şehitlerimizin ailelerinin 4'ü il merkezinde 3'ü Kadirli ilçemizde ve 2'nin ailesi de Adana Merkezde oturuyor. Hepsi ile irtibata geçtik ve bugün hepsine kurbanlık koçlarını teslim edilecek."

Okunma Sayısı: 2474
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı