"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kınamalar formaliteye dönüştü

21 Temmuz 2017, Cuma
Karar yazarı Hakan Albayrak, İsrailli bir bakanın kullandığı “Mescid-i Aksa bizim elimizde. Açılıp kapanması konusunda ilk ve son söz İsrail’e aittir” ifadesiyle ilgili olarak “Bu gidişle Mescid-i Aksa’nın yıkılışını da normal karşılayacağız” görüşünü dile getirdi.

Mescid-i Aksa’nın yıllardır altının oyulmasını gayet normal karşılandığını belirten Albayrak, “40 yaşın altındakiler Mescid-i Aksa’da Cuma namazı kılamaz” gibi dayatmaları kanıksaya kanıksaya, Mescid-i Aksa’da Cuma namazının tamamen yasaklanmasını bile gayet normal karşılayacak kıvama geldi. İsrailli bir bakan “Mescid-i Aksa bizim elimizde. Açılıp kapanması konusunda ilk ve son söz İsrail’e aittir” diye kestirip atıyor ve biz bunu da gayet normal karşılıyoruz . Hükümetimiz kınıyor ediyor, başka İslam ülkelerinin hükümetleri de kınama mesajları yayınlıyor ama bu kınama mesajlarındaki ‘formalite’ havası dahî vaziyetin ne kadar kanıksandığına delalettir.’’ dedi.

Etiketler: hakan albayrak
Okunma Sayısı: 2602
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Nurdan

    21.7.2017 02:58:38

    Burnumuzun dibindeki anormallikleri normal görürsek başkaları da bize bunu reva görür.Kendi düşen ağlamazmış

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı