"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kırıkkale’de billboardlar nurlandı

25 Şubat 2017, Cumartesi
Çağın tefsiri Risale-i Nur Külliyatı’nın ilânları Kırıkkale’nin sokaklarını süsledi.

Nurun bayramını ifade eden, çağın tefsiri Risale-i Nur Külliyatı, ilânlarıyla bütün Türkiye’yi nurlandırmaya devam ediyor. Çorum’un başlattığı, arkasından Adana, Kahramanmaraş, Kayseri, Düzce vb yerlerin devam ettirdiği bu muhteşem ilânat seferberliği Kırıkkale ile devam ediyor.

Şehrin en işlek cadde ve sokaklarını ve otobüs duraklarını renklendiren ilânlar, halk tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Bu ilânat seferbirliği ile ilgili değerlendirmede bulunan Yeni Asya okuyucuları ise göz yaşları içinde Risale-i Nurun neşir ve ilânat çalışmalarına daha da hız veren İl Meşveret Heyetini tebrik etti.

Asil Özer / Kırıkkale

Okunma Sayısı: 1900
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı