"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kışladaki nöbet cinnetinde şehit olanların kimlikleri belirlendi

27 Şubat 2015, Cuma 11:33
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde nöbet sırasında cinnet getiren bir asker, aynı mevzide bulunan 3 askeri şehit etti.

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dün saat 23.00 sıralarında Gökay Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Şehit Fehmi Altınordu Hudut Bölük Komutanlığı'ndaki askerlerden birinin cinnet getirdiği ve kendisine zimmetli piyade tüfeğiyle ateş açması sonucu aynı nöbet mevzisindeki piyade uzman çavuş, piyade çavuş ve bir eri şehit ettiği kaydedildi.

Olayla ilgili Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı da açıklandı.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Doğubayazıt ilçesinde cinnet getiren bir askerin piyade tüfeğiyle aynı nöbet mevzisinde şehit ettiği askerlerin kimlikleri belirlendi.

Doğubayazıt ilçesinde Gökay Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Şehit Fehmi Altınordu Hudut Bölük Komutanlığı'nda nöbet tutan askerlerden Piyade Çavuş A.B.G'nin cinnet getirmesi sonucu kendisine zimmetli piyade tüfeğiyle aynı nöbet mevzisinde şehit ettiği 3 askerin isimlerinin Piyade Uzman Çavuş Uğur Gülmez (Erzurum), Piyade Çavuş Muhammet Can (Kırşehir) ve Piyade Er Akın Buluş (Edirne) olduğu öğrenildi.

Şehitlerin cenazelerinin Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtildi.

Okunma Sayısı: 1422
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı