"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kızılay'daki şüpheli paket robotla patlatıldı

19 Ekim 2014, Pazar 20:40
Başkent'in göbeğinde Kızılay'daki Güvenpark'ta duvarın dibine bırakılan şüpheli kutu, polisi alarma geçirdi. Bomba imha robotunun patlattığı kutu boş çıktı.

Ankara Kızılay'da, metro havalandırma ızgaralarının duvarının dibinde üst üste konmuş kutuları fark eden trafik polisleri, karakol ve asayiş ekiplerine bilgi verdi.

Kısa sürede gelen ekipler, kutuların çevresine güvenlik şeridi çekerek, vatandaşları uzaklaştırdı. Çevre güvenliğinin alınmasından kısa bir süre sonra, olay yerine bomba imha ekibi geldi. Araçtan indirilen bomba imha robotuna, patlatma için gerekli hazırlıklar yapıldı. Uzaktan kumandayla yönetilen robot, kutuların yanına götürüldü. Kutuların yanına giden robot, kısa bir süre sonra kutuları patlattı. Görevli polis memuru, robotun üzerindeki kamerayla kutuları izledikten sonra, mekanik el aracılığıyla patlatılan kutuları inceledi. Patlatılan kutudan şüpheli bir şey çıkmaması üzerine, robot geri getirilerek araca yüklendi.

Şüpheli paketin, Başbakanlık merkez binaya 300 metre mesafede bulunması nedeniyle olay yerine Başbakanlık korumaları geldi. Patlatma işleminin gerçekleşmesinden sonra Başbakanlık korumaları kutuların yanına gitti. Kutuların fotoğrafını çeken korumalar, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Etiketler: kızılay, bomba, patlatma
Okunma Sayısı: 805
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı