"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Klasik otomobil tutkunları bir araya geldi

11 Nisan 2015, Cumartesi 15:52
Klasik otomobil meraklıları, Uniq İstanbul Kültür ve Sanat Merkezi'nde buluştu.

Klasik Otomobil Kulübü'nün kuruluşunun 25. yılı etkinlikleri kapsamında en yaşlısı 1956 model olan yerli ve yabancı 50 klasik otomobil, İstanbulluların ziyaretine sunuldu. 

Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Aydın Harezi, klasik otomobil sevgisi ve ilgisinin sürdürülmesi, genç nesillere aktarılması için çalıştıklarını dile getirdi. Harezi, "Kulübümüz Türkiye'deki en eski otomobil kulübü. Amacımız üyelerin arabalarını daha iyi tanıtabilmek. Burayı ziyarete gelen vatandaşlarımızın da çok mutlu olacaklarını ümit ediyoruz" dedi.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Uniq İstanbul Kültür ve Sanat Merkezi Genel Müdürü Sonay Yücel ise "Bu sezonun ilk etkinliği olarak klasik otomobiller buraya geldi. Tesisimizin her alanında onları sergiliyoruz. Ziyaretçilerimiz klasik otomobilleri görüp, fotoğraf çektirebiliyor. Büyük bir ilgi ile karşılaşıyoruz. Kompleks olarak böyle bir etkinlikle başlamak bizim açımızdan önemliydi" diye konuştu.

AA

Etiketler: klasik otomobil, zirve
Okunma Sayısı: 1160
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı