"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kobani’ye geçmeye çalışan PKK'lılar yakalandı

18 Aralık 2014, Perşembe 14:27
IŞİD ile PYD arasında devam eden çatışmalarda Kürt gruplara destek vermek amacıyla Kobani’ye geçmeye çalışan 10 PKK’lı Şanlıurfa’da yakalandı.

Gözaltına alınanların 8’inin Türk, birinin Irak, diğerinin de Suriye uyruklu olduğu öğrenildi. PKK’lıların sahte Suriye kimliği taşıdıkları tespit edildi. 

IŞİD’e karşı savaşmak için Kobani’ye geçmeye çalışan 10 kişilik PKK grup Şanlıurfa’da yakalandı. Organize sanayi bölgesinde jandarma tarafından yakalanan 10 PKK’lının sahte Suriye kimliği taşıdığı öne sürüldü. PKK'lılardan 8’i Türk, biri Irak diğerinin de Suriye uyruklu olduğu öğrenildi. M.E.U., T.P., R.E., O.T., A.Y.,A.Ç., M.A., M.K., T.H. ve M.A. isimli PKK'lılar, sabah saatlerinde Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Şanlıurfa Adliyesi'ne sevk edildi. Adliye önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Okunma Sayısı: 741
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı