"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kof hamaset yapanlar nerede?

30 Aralık 2017, Cumartesi 12:06
Araştırmacı yazar Müfid Yüksel, tarihi eserlerin bakımsız bırakılmasına tepki gösterdi. Müfid Yüksel, facebook sayfasında paylaştığı fotoğraflarla "Bir Yandan 'Ecdâd Ecdâd, Viyana Kapıları' Diye Kof Hamaset Sergileyip, Diğer Yandan Betonculuk Yapanlar Nerede?" diye sordu.

İşte Müfid Yüksel'in fotoğraflarla belgelediği ilgisizlik mesajı:

"907/1501-2 Tarihli Küçük Ayasofya/ Kapı Ağası Hüseyin Ağa/ Çardaklı Hamam Neden Bu Halde. Neden Hiç Kimse Yıllardır Sahip Çıkmıyor. Bir Yandan "Ecdâd Ecdâd, Viyana Kapıları" Diye Kof Hamaset Sergileyip, Diğer Yandan Betonculuk Yapanlar Nerede?"

Haber Merkezi

Etiketler: müfid yüksel
Okunma Sayısı: 2886
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı