"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kontrol noktasına saldırı, hamile kadın ağır yaralı

28 Ekim 2016, Cuma 22:11
ŞIRNAK'ta, PKK'lı teröristlerin geçici köy korucularının kontrol noktasına düzenlediği saldırıda hamile bir kadın ağır yaralandı.

Şırnak merkez İkizce Karakolu'na bağlı Toptepe Köyü yakınlarındaki geçici köy korculuranın kontrol noktasına PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda Toptepe Köyü'nde yaşayan hamile bir kadının ağır yaralandı. 

Hamile kadın Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınırken, saldırının ardından bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla perasyon başlattı.

DHA

Okunma Sayısı: 906
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı