"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Köprü geçiş cezalarına af düzenlemesi sevindirdi

22 Aralık 2018, Cumartesi 16:29
TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, "Köprü geçiş cezalarının affedilmesi sevindirici, yaşanan mağduriyetler son bulmuş olacak." dedi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, köprü geçiş cezalarının affedilmesine yönelik yasa teklifinin TBMM Başkanlığına sunulduğunu belirterek, "Köprü geçiş cezalarının affedilmesi sevindirici, yaşanan mağduriyetler son bulmuş olacak." ifadesini kullandı.

Apaydın, yazılı açıklamasında, nakliyeci esnafının, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler dolayısıyla kesilen cezalardan sorun yaşadıklarını anımsattı.

Bu sorunun kökten çözülmesi için çabaladıklarına işaret eden Apaydın, "Yasanın TBMM'den geçmesi ve Resmi Gazete'de yayımlanması ile on binlerce nakliyeci esnafımızın mağduriyeti çözüme kavuşacak. Köprü geçiş cezalarının affedilmesine ilişkin yasa teklifi TBMM'ye sunuldu. Köprü geçiş cezalarının affedilmesi sevindirici." değerlendirmesinde bulundu.

Apaydın, düzenlemenin nakliyeci esnafa rahat bir nefes aldıracağının altını çizerek, şunları kaydetti:

"İkinci önemli konu ise ödenen cezaların geri ödenecek olması da anayasanın eşitlik ilkesine uygun olarak kimsenin hakkı kimseye geçmemiş ve yaşanan mağduriyetler son bulmuş olacak. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden 2017-2018 yılı içerisinde geçiş yapan 310 bini aşkın araç sahibi bu karar ile rahat bir nefes alacak. Çünkü cezaların miktarları çok yüksek ve ödenecek seviyede değildi."

 

AA

Etiketler: köprü, ceza, af
Okunma Sayısı: 1044
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı