"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Köprü geçiş cezalarına af teklifi TBMM gündeminde

21 Aralık 2018, Cuma 19:24
Köprü geçiş cezalarına af getiren yasa teklifi Meclis Başkanlığı'na sunuldu.

Cezalı köprü geçişlerine ilişkin Yıldırım'dan açıklama

Binali Yıldırım, dün düzenlenen basın toplantısında binlerce vatandaşın mağdur olduğu cezalı köprü geçişlerinde kesilen ceza ücretlerinin geri ödeneceğini açıklamıştı.

Yıldırım şu açıklamayı yapmıştı:

 “Benim bu konuyla ilgili ilk işim; inşallah bir düzetici işlem yapacağız. 6001 sayılı Karayolları Kanunu'na geçici bir madde koyarak bu işi kökünden çözeceğiz. Bu yapacağımız düzenlemeyle; bu cezaların yazıldığı günden, bu düzenlemenin meclisten geçtiği güne kadar olan bütün cezaların affedilmesi. Birinci iş bu. İkincisi, dava açılmışsa bu davaların düşmesi, feragat edeceksiniz. Yani cezalar kaldırılınca davalardan feragat edilecek. Ödemiş olanların da Mart sonuna kadar müracaatları halinde ödedikleri para geri ödenecek. İnşallah bu ve buna benzer sıkıntılar bir daha yaşanmayız."

 

AA

Etiketler: köprü, ceza
Okunma Sayısı: 928
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı