"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kore gazisi son son yolculuğuna uğurlandı

10 Ekim 2015, Cumartesi 15:11
Adıyaman'da, vefat eden Kore gazisi, 81 yaşındaki Mehmet Güle Özdemir, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kore Savaşı'na katılan ve uzun süreden bu yana yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle tedavi gören Adıyamanlıgazi Mehmet Güle Özdemir, sabaha karşı vefat etti.

Ölümü ile yakınlarını üzen Özdemir içen öğle vakti Yeni Mezarlık'ta tören düzenlendi. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Askerlik Şube Başkanı albay Davut Kulalar, şehit ve gazi derneği üyeleri ile yakınları tarafından kılınan cenaze namazının ardından Özdemir, mezarlıkta toprağa verildi.

DHA

Etiketler: adıyaman, kore gazisi
Okunma Sayısı: 1400
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı