"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Koza İpek'in lüks araçları satılıyor

06 Nisan 2016, Çarşamba 12:09
Geçtiğimiz yıl ekim ayında, Sulh Ceza Hâkimliği kararı ile kayyım ataması yapılan Koza İpek Holding ve bağlı şirketlere kayıtlı 22 lüks araç satışa çıkarıldı. Açık artırma yöntemi ile satışı yapılacak araçlar 11-15 Nisan tarihleri arasında görülebilecek.

Müzayede firması Borusan Manheim Açık Arttırma ve Araç Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi’nin yapacağı satış 22 aracı kapsıyor.

Satışa ilişkin verilen ilana göre, söz konusu araçlar 2010-15 model. Önemli bir bölümü Ankara plakalı olan araçlar için ödenecek geçici teminat tutarları da tek tek belirlenmiş durumda.

Anılan araçlar, Mercedes, Ferrari, Range Rover, Porche, Bentley, Cadillac marka . Satış işlemleri Congresium Ankara Salonu’nda 16 Nisan günü yapılacak.

Koza İpek Holding ve bağlı şirketlere geçtiğimiz ekim ayında atanan 26 kişilik kayyım heyetinde sayı 5’e düşürülmüştü. Her şirkette 5 kişilik aynı heyet kayyım olarak görev yapıyor.

Okunma Sayısı: 1949
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı