"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KPSS branş sıralamaları açıklandı

29 Temmuz 2015, Çarşamba 17:33
2015 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik ile Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'ne (ÖABT) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları ÖSYM aday işlemleri sisteminden açıklandı.

ÖSYM Başkanlığı’ndan yapılan duyuruya göre, adaylar, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile branş bazında sıralamalarını öğrenebilecek. 

Açıklamada, branş bazında sıralamaların adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulduğuna dikkat çekilerek, adayların kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân veren bir hizmet olduğuna vurgu yapıldı. Açıklamada, görüntülenen sayfanın belge niteliği taşımadığı belirtilirken, her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgilerin esas alındığı bildirildi.

AA

Okunma Sayısı: 1843
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı