"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KPSS operasyonunda 2 kişi daha serbest bırakıldı

27 Nisan 2015, Pazartesi 22:51
2010 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi daha serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yürüttüğü KPSS operasyonunda 78 kişi hakkında gözaltı kararı vermişti. Mahkemeye sevk edilen 42 kişiden 17’si tutuklanmış 25’i serbest bırakılmıştı. Bugün gözaltına alınan 3 kişiden 1’i emzirecek yaşta çocuğu olduğu gerekçesi ile emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 2 kişi ise tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen 1 kişi tutuklanırken 1 kişi ise serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında Cumartesi günü 1 kişinin daha tutuklandığı öğrenildi.

Etiketler: kpss, kpss operasyonu
Okunma Sayısı: 622
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı