"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KPSS soruşturmasında tutuklu sayısı 54'e yükseldi

05 Mayıs 2015, Salı 18:08
KPSS'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 54'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, 20 Nisan'da haklarında gözaltı kararı çıkarılan ve tutuklama talebiyle sevk edildikleri nöbetçi sulh ceza hakimliğince serbest bırakılan şüphelilerden H.E, hakkında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra adliyeye gelerek teslim oldu.

H.E, nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki sorgusunun ardından tutuklandı.

KPSS'deki usulsüzlük soruşturmasında tutuklu şüpheli sayısı 54'e yükseldi. 

Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman, soruşturma kapsamında 20 Nisan'da gözaltına alınanlardan 42'sini tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etmiş, zanlılardan 17'si tutuklanırken, 25'i adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Erkman, serbest bırakılanlardan 14'ü yönünden nöbetçi hakimliğin kararına itirazda bulunmuş, 6 kişi yönünden itirazı kabul edilmişti. H.E, bu kişiler arasında bulunuyordu.

AA

Okunma Sayısı: 1276
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı