"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Küçük, tutuklulara işkence yapılmasını istedi

12 Aralık 2017, Salı 13:46
Canlı yayında işkence yöntemleri anlattı ve 'Bir sürü konuşturma teknikleri var' dedi.

Tetikçi gazeteci Cem Küçük, tutuklulara işkence yapılmasını istedi. "Bir sürü şey denersin" diyen Küçük, "Sallandır ayağından camdan aşağıya", "Havlu tekniği var" dedi. Küçük'ün başka bir örnek olarak MOSSAD'ın ajanlık teklifini kabul etmeyen kişilerin ailelerini öldürdüğünü söylemesi de dikkat çekti.

TGRT'de Fuat Uğur ile birlikte yaptığı Medya Kritik programında dehşet verici öneride bulundu. 'FETÖ'den tutuklu cemaatçilerin konuşturulmadığını söyleyen Küçük, Fuat Uğur'un "MOSSAD olsaydı ne yapardı?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"17/25 oldu diyelim İsrail'e yaptılar, olabilir. Dünyanın her yerinde her gün 15-20 toplu ölüm duyardık, trafik kazası, intihar etti, toplu intihar etti, uyuşturucuyu fazla basmış, aşırı alkolden gitti, dayanamadı köprüden atladı. Bir sürü gerekçe bulurlar.

Burda da şimdi bunlara acıma, bütün yöntemleri düşünmelisin. Ya elimizde çok kritik üç-dört tane FETÖ’cü var. Ali Fuat Yılmazer, Mehmet Partigöç, Alaaddin Kaya. Ya şu adamları bir konuştursanıza. Bunlar bir sürü şey biliyor. Bizim savcı şöyle; oturuyor, ‘Fuatçığım hoş geldin. Adın, soyadın…’ mesela diyor. Nerede görev yaptın, bu işi sen mi yaptın? Hayır diyor. Böyle diyor mesela. Kardeşim başka türlü de konuşturma teknikleri var. 

Sallandır ayağından camdan aşağıya. Bak sana bir tane MOSSAD tekniği anlatayım, Gideon'un Casusları kitabında vardı. Ajan yapmak istiyor mesela Filistinlilerden birisini, veya Ürdünlü veya Mısırlı olmuyor mesela, ajan olmuyor adam kabul etmiyor. Gidiyor ailesinden birini tak diye öldürüyor. Gene yapmıyor, gene öldürüyor. Ondan sonra mecburen… Kaç tane böyle ajanı var. Adam canı pahasına...

Havlu tekniği var biliyorsun. Yüze havluyu atıyor yukarıdan aşağıya suyu döküyor. Bu arada boğuyor. Ya bir sürü şey denersin..."

Okunma Sayısı: 10618
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İsa

    13.12.2017 14:04:18

    Rabbim Hidayet versin ! Sonu hüsran bu zihniyetin.

  • Mustafa

    13.12.2017 11:58:05

    Eeeey gafil ölüm var ahiret var hesap var mizan var sen unutsanda var inanmasan da. Allah seni bildiği gibi yapsın.

  • garip

    13.12.2017 11:49:10

    Rabbime havale ediyoruz

  • Muhacir

    13.12.2017 07:32:34

    Yeni Asya Allah sizden razı olsun

  • Ahmet CİNALİ

    13.12.2017 00:40:38

    İnşaallah söylediklerini kendisi yaşarmış. Çünkü mazlumun ahı yerde kalmaz. Kalsa da Mahkeme-i kübra zalimleri bekliyor.

  • RABIA

    12.12.2017 23:16:25

    RABBIM seni görüyor ve işitiyor cok şükür inşaallah senin gibi zalimlerin fitnecilerin cevabini en yakin zamanda verecektir Rabbimin Ismi azam isimlerinin hürmetine sana beddua ediyorum senin ömrünü kisa eylesin....Ölümü din kardeslerime reva gören sen

  • g@L!p

    12.12.2017 18:46:39

    Sizi Allah'ın Kahhar ismi e havale ediyorum. Yaşasın zalimler için Cehennem !!!

  • Fatih

    12.12.2017 18:20:17

    gayretullah a dokunmasına az kaldı, yapın bu dediklerinizide , Allah ın azabı nasıl olurmuş bütün dünya görsün değil mi ? Allah sizi bizden kurtarsında, bu ülkeye rahmetiyle muamelede bulunsun inşallah. Sizde vicdan ,ar , şefkat , iman , Allah korkusu... hiç birşey kalmamış !

  • halil

    12.12.2017 17:31:31

    Allah zalimlerin ve işkencecilerin özellikle ahlaksız işkence yapanların belasını versin. (Ahlaksız işkence yapıldığına dair çoook fazla bilgi belge ortaya çıktı ve birileri tarafından örtülmeye çalışılıyor.)

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı