"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kudüs için yarışma

21 Mart 2018, Çarşamba
Mirasımız Derneği’nce düzenlenen “Kudüs İçin Bir Fikrim Var-Liselerde Proje Yarışması”na başvurular başladı. Dernekten yapılan açıklamaya göre yarışma, İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü, Eğitim Bir-Sen ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile ortaklaşa düzenleniyor.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, 26 Mayıs’a kadar başvuruda bulunabilecek. Türkiye’nin bütün illerinde eğitim gören lise 1. 2. 3. ve 4. sınıf  öğrencileri arasında gerçekleşecek yarışmada projeler, eğitim kültür-sanat, sportif faaliyetler ve benzeri sosyal muhtevalardan istifade edilerek hazırlanacak. Dernek tarafınca belirlenen kurulun derecelendireceği öğrencilerden birinciye Kudüs seyahati ve tam altın, ikinciye Kudüs seyahati ve yarım altın, üçüncüye ise Kudüs seyahati ve çeyrek altın takdim edilecek.

AA

Etiketler: kudüs, yarışma
Okunma Sayısı: 1215
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı