"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kumar borcu yüzünden çapraz ateş

15 Ekim 2015, Perşembe 11:26
Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak’ın otomobilinin çapraz ateşe tutulmasının terör olayı değil, Sancak'ın kumar borcundan kaynaklandığı iddia edildi.

Murat Sancak’ın kumarda Sarallar’a 10 milyon lira kaybettiği, Sancak’ı uyaran Sarallar'ın borç ödenmediği için saldırı düzenlediği belirtildi.

Meydan gazetesinin haberine göre, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak’ın otomobilinin çapraz ateşe tutulmasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Saldırının, grubun lanse ettiği gibi terör değil kumar saldırısı olduğu belirtildi. Murat Sancak'la ilgili iddialar şöyle: ES Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ın yeğeni Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak, ‘Sarallar’ grubuna ait bir kumarhanede kumar oynayarak 10 milyon lira kaybetti. 

Borcunu en yakın zamanda ödemesi talebinde bulunulmasına rağmen bunu reddetti. Bu nedenle aracı geçen 20 Ağustos’ta İstanbul Hadımköy Çamlıca Caddesi’ndeki ALKENT 2000 Sitesi önünde çapraz ateşe tutuldu. Saldırıda araca 20 kurşun isabet ederken, Sancak’ın şoförü ve koruması saldırıdan yara almadan kurtuldu. 

Bu olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme, Asayiş ve Terörle Mücadele (TEM) Şube ekipleri kapsamlı bir araştırma ortaya koydu. Saldırının yaşandığı bölgedeki bütün güvenlik kameraları incelemeye alındı. Saldırıyı gerçekleştiren 2 kişi tespit edildi. Bu şahısların organize suç örgütü lideri Yakup Saral’ın adamları olduğu belirlendi. Silahlı saldırıya uğradığı gün Murat Sancak 34 MTS 68 plakalı Mercedes marka araçta yoktu.

Murat Sancak’a saldırı düzenleyen Sarallar grubu geçen yıl Sedat Şahin grubuyla girdiği silahlı çatışmalarla adından sıkça söz ettirmişti. İstanbul’da 24 Aralık 2014 akşamı Nişantaşı’nda düzenlenen ve Vedat Şahin ile koruması Ferdi Topal’ın öldüğü silahlı saldırı olayını Yakup Saral grubunun gerçekleştirdiği ortaya çıkmıştı

Polis, yaptığı araştırmalar sonrasında saldırının kumar borcu yüzünden yaşandığını belirledi. Olay yeri ve saldırı öncesinde kumarhanenin bir haftalık kamera görüntüleri mercek altına alındı. İllegal işletilen kumarhaneye Sancak’ın birkaç kez giriş çıkış yaptığı görüldü. Sakıncalı bulunan her iki görüntü polis tarafından iddiaya göre silindi.

Okunma Sayısı: 5540
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı