"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kumkapı’da gökten para yağdı

28 Nisan 2016, Perşembe 13:09
İstanbul, Kumkapı’da bir banka şubesini soyup güvenlik görevlisinin silahını alan zanlı polislerin gelmesi üzerine binanın çatı katındaki balkondan paraları aşağıya saçtı.

​Semih Bulut adlı kişi dün akşam saatlerinde pompalı tüfekle Kumkapı Çiftegelinler Caddesi üzerinde bulunan banka şubesine girdi. Güvenlik görevlisinin silahını ve kasadaki yaklaşık 30 bin lirayı alan Bulut, polis ekiplerinin geldiğini görünce, binanın çatı katındaki balkonuna çıktı.

Elinde pompalı tüfek ve tabancayla zaman zaman havaya ateş açan zanlı, elindeki para destelerini de havaya saçtı. Bulut bir polisin dört saat süren ikna çabası üzerine teslim oldu.

Polis, balkondan çevreye saçılan paraları tek tek toplayarak banka yetkililerine teslim etti.

Bulut’un ‘halka açık soygun’unun nedeni polise verdiği ifadede anlaşıldı. Semih Bulut’un babası Cuma Bulut dört yıl önce söz konusu banka şubesinin de yer aldığı binayı borçları nedeniyle satmış. Bulut ailesi satışta haksızlık olduğunu öne sürmüş. Cuma Bulut daha önce de aynı banka şubesine yönelik soygun girişimlerinde bulunmuş.

DHA

Etiketler: kumkapı, soygun, banka
Okunma Sayısı: 1719
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı