"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurallara uymayan 7 avcıya 27 bin lira ceza kesildi

18 Ekim 2016, Salı 15:03
Erzincan'da yapılan kontrollerde avlanma kurallarına uymayarak fazladan çil ve kınalı keklik avlayan 7 avcıya 27 bin 110 TL para cezası kesildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne bağlı Tercan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekipleri ile İlçe Jandarma Komutanlığı, 16 Ekim Pazar günü avdan dönen 22 avcıyı denetledi. Yapılan incelemede 22 avcının 113 kınalı keklik, 56 çil keklik ve 3 yaban tavşanı avladıkları tespit edildi. Avlanma sırasında limiti aşarak fazladan 37 kınalı keklik, 16 çil keklik avlayan 7 avcıya 24 bin 400 TL tazminat, 2 bin 710 TL idari olmak üzere toplam 27 bin 110 TL ceza yazıldı. Avcılar, fazladan vurdukları çil keklikler için 600, tavşanlar için 500, kınalı keklikler için 400 TL ceza ödüyor.

DHA

Etiketler: erzincan, avlanma
Okunma Sayısı: 1426
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı