"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurbanlarımız kesildi

25 Eylül 2015, Cuma 10:44
Avustralya Nur Vakfı ile Yeni Asya Vakfı'nın ortaklaşa organize ettiği Sudan ve Etiyopya'da vekâleten kurban kesimi başarıyla gerçekleşti.

Kurban kesimi ve kurban eti dağıtımı olarak seçilen yerler, fakir köyler, Mülteci Kampı, Kur'an kursu, hapishane ve mescitler oldu. 

Avustralya Nur Vakfı yetkilileri "Bu sene Yeni  Asya okuyucularının. Avrupa Nur Cemaatinin ve Avustralya'daki Müslüman toplumun yoğun ilgi gösterdiği Afrika'da kurban kesim kampanyamıza destek verdikleri için kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz" dediler.

Kurban listelerinde çoklukla Peygamber Efendimiz (asm) ismi görüldü. Diğer peygamberler olmak üzere bir çok büyük sahabeler içinde ve kendi memleketi olan Habeşistan'da Bilal'i Habeşî (r.a) da unutulmadı. Bu tür çalışmaların Müslümanlar arasındaki dayanışmayı ve İttihadı İslamın oluşmasında büyük faydalar verdiğini bildiren Avustralya Nur Vakfı yetkilileri, "Şimdiden gelecek yıl bu fakir Müslüman halk için kurban sayılarımızı nasıl arttırabiliriz düşüncesi ve telaşı başladı" şeklinde konuştular.

"Bizlere güvenip vekil kurban veren herkesten duacı olduklarını" ileten Avustralya Nur Vakfı idarecisi Fatih Yargı "Camiamız bu hayırlı hizmeti sahip çıktığı için mutluyuz" dedi. 

Fatih Yargı / Etiyopya

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 4185
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı