"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurbanlarınız emin ellerde

04 Ağustos 2018, Cumartesi
Türkİye’dekİ insanî yardım kuruluşları ve bazı vakıflar önümüzdeki Kurban Bayramı’nda da yurtiçinde ve dünyanın birçok noktasındaki mazlûm coğrafyalara ulaşabilmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni Asya Vakfı ve Avustralya Nur Vakfı da bağışlanan kurbanların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına aracılık edecek. Kurban bağışlarınız için; “Vakfın hesap numarası şöyle: Türkiye Finans Fındıkzade Şubesi-IBAN: TR07 0020 6000 8600 2842 6800 01. PTT Posta Çeki ile de 13676447 numaraya yatırabilirsiniz. Vakfın irtibat telefonu: 0 (212) 513 11 10. Cep numaraları da şöyledir:  (0536) 560 95 43 – (0532) 605 00 02 Yeni Asya Vakfı Mütevelli Heyeti Adına sorumlu: İbrahim Şencan.” 

Bağışlarınızı titizlikle ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak

Bağışlarınızı yaparken adınızı, soyadınızı, mobil telefon numaralarınızı, varsa e-mail adresinizi bildirirseniz, kurbanlarınız kesildiği anda SMS yoluyla bilgilendiriliyorsunuz. Avustralya Nur Vakfı’nın organize ettiği yurt dışı kesimleri bizzat görevliler tarafından fakir bölgelerdeki köylerden ve çobanlardan kurbanlıklar alınarak yapılacak ve hemen o bölgede dağıtılacak. Bu hizmete öncülük eden Yeni Asya Vakfı yetkilileri ile Avustralya Nur Vakfı yetkilileri kurban bağışlarınızı titizlikler ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. 2018 yılı kurban fiyatları ise yurtdışı 450 TL, yurtiçi 1300 TL olarak belirlendi.

İstanbul – Yeni Asya

Okunma Sayısı: 1353
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı