"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Kurtlar Vadisi Darbe’ ismi darbeden iki ay önce alınmış

16 Ağustos 2016, Salı 14:15
Darbe girişiminin ardından ‘Kurtlar Vadisi Darbe’ filminin çekileceği duyuruldu.

Daha önce de hükümetin dizilerin darbe girişimini konu edinmesi için çalışma başlattığı, bu kapsamda ‘Kurtlar Vadisi’ ve ‘Arka Sokaklar’ın yeni sezonunda darbe girişimine yer verebileceği belirtilmişti.

Dizinin yapımcısı Pana Film tarafından yapılan açıklamada, 15 Temmuz’un filminin yapılacağı duyuruldu. Kararın kamuoyunun isteği doğrultusunda alındığı kaydedildi: “15 Temmuz darbe girişimini dizi veya sinema filmi olarak yansıtmamızı arzulayan kamuoyunun yoğun isteğini değerlendiren şirketimiz ‘KURTLAR VADİSİ DARBE’ sinema filmini yapmaya karar vermiştir.”

Alan adı ve marka patenti Mayıs’ta alınmış

Ancak duyurunun ardından sosyal medyada birçok kullanıcı filmin resmi internet sitesi olduğu düşünülen ‘kurtlarvadisidarbe.com’ alan adının darbe girişiminden yaklaşık iki ay önce, 18 Mayıs tarihinde satın alındığına ilişkin bilgileri paylaştı. İnternet sitesi alan adı sorgulamasında da bu bilgiye ulaşmak mümkün.

Aynı şekilde Türk Patent Enstitüsü’nden yapılan aramada da ‘kurtlar vadisi darbe’ markasının patenti için 24 Mayıs’ta başvuru yapıldığı görülüyor.

Etiketler: darbe, kurtlar vadisi
Okunma Sayısı: 2671
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı