"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Lastik ayakkabı açıklaması: Vali kaymakama, kaymakam müftüye, müftü...

20 Kasım 2014, Perşembe 18:59
Karaman Valiliği, Ermenek'teki maden kazasında vefat eden işçilerden Tezcan Gökçe'nin cenazesinde yırtık ayakkabılarıyla görüntülenen baba Recep Gökçe'ye yeni ayakkabı alınmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Valilik, medyada konuyla ilgili yer alan haberlerin eksik bilgiler içerdiğini belirterek, madenci babasına lastik ayakkabı alınması için kesinlikle bir talimat verilmediğini kaydetti.

Konuyla ilgili Karaman Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasıyla ilgili olarak cansız bedenlerine ulaşılan işçilerden Tezcan Gökçe’nin babası Recep Gökçe’ye valilikten yeni lastik ayakkabı gönderilmesine ilişkin medyada çıkan haberler eksik bilgiler içermektedir." denildi.

Açıklamada, madencinin babasına ayakkabı verilmesine yönelik süreçle ilgili şu bilgilere yer verildi: "Konuyla ilgili olarak Karaman Valisi Murat Koca son derece iyi bir niyetle Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör’e, Recep Gökçe’ye kışlık ayakkabı alınması talimatını vermiştir.

Kaymakamın İlçe Müftüsü Mehmet Seven'e konuyu iletmesi üzerine, Kazancı Bucak Mahallesi imam hatibi Azim Pişkin ayakkabı alınması için görevlendirilmiştir. Kazancı Merkez Mahallesi muhtarı olan ve aynı zamanda ayakkabı satıcısı olan Nurettin Albayrak’tan kışlık deri ayakkabı alınmıştır. Bunun yanında Bucak Mahallesi imam hatibi Azim Pişkin, o bölgede yaygın olarak lastik ayakkabı kullanıldığından dolayı kendisi de bir lastik ayakkabı alarak Recep Gökçe’ye hediye etmiş, vatandaşımız Recep Gökçe de alınan bu ayakkabıları kabul ederek, yöre şartları nedeniyle lastik ayakkabıyı giymeyi tercih etmiştir. Valiliğimizin lastik ayakkabı alınması konusunda kesinlikle bir talimatı olmamış, alınan lastik ayakkabı tamamen imam hatipin kendi tasarrufu ile gerçekleşmiştir." 

Okunma Sayısı: 9513
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • EKREM ÖZTÜRKÇÜ

    21.11.2014 11:14:43

    Güneşi balçıkla %50 ye sıvamışlar zaten ülkemizi güllük gülistanlık olarak gösterip bu biçare insanların durumları ortaya çıkınca herhalde şapkalarını bir daha önlerine koyup, düşünme vakti geldi diye düşünüyorum.

  • hakikate ayna

    21.11.2014 09:49:07

    Güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyorlar. Sağolsun ! Vali beyimiz çok düşünceli bir hareket sergileyerek hicbirsey leri olmayan insanlara, üstelik canının diğer parçası olan oğlunu kaybetmiş olan yaşlı insanlara ayakkabı veriyor . Bir de pişkin pişkin biz ona böyle dedik o başka is yapmış deme küstahlığı . Ayıp size be !!!. Rahmetli Sabancı çok güzel özetlemış, -Vah vah vah benim memleketime ...

  • Derkan BERK

    21.11.2014 08:41:13

    Yaşları 80 civarı iki ihtiyar (ölen madencinin anne ve babası) söz konusu ve başka evlatları yok. Şu an bakımevi ya da huzur evine alınması şart olmuş iki aciz yaşlıdan söz ediyoruz. Medyada patlayan eleştirilere cevap olsun diye dünyanın en pahalı ayakkabısı da alınsa, bu ihtiyarların problemine çözüm değil. Ehil ve akl-ı selim kişilerce yönetilmiyoruz maalesef... Allah (C.C) akıbetimizi hayreylesin.

  • bolkar

    21.11.2014 08:37:36

    deri ayakkabıyı aldı bütün sıkıntıları bitti !

  • ismail

    20.11.2014 23:06:22

    mesele bir ayakkabı almak meselesi değil mesele milleti böyle yaşatmamak meselesi. haberiniz olmayacak medyada duyulacak sonrada gidip bir çift ayakkabı alacaksınız. o insanın sıkıntısını çözmüş mü olacaksınız. bu kadar küçük düşünen insanlar ancak reklam yaparak kendilerini iyi gösterme derdindeler riyakarlık nereye kadr bakalım. hüsnü zan edecek bir niyet bırakmadınız riyakarlar...

  • kamil dağıstanlı

    20.11.2014 21:52:29

    "Tavşan sen kaç, Tazı sen tut" politikaları.. eliniz ayaklarınız birbirine dolanmaya başladı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı