"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Latif Erdoğan için operasyon başlatıldı

21 Mayıs 2015, Perşembe 16:44
Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener'in kasedi olduğu iddiasını dile getiren Latif Erdoğan'ı darp ettiği öne sürülen iki kişiyi yakalamak için operasyon başlattı.

Beşiktaş'ta bulunan bir haber kanalının otoparkında dün gece saatlerinde meydana gelen olayda Latif Erdoğan, asansör önünde fotoğraf çektirme bahanesiyle yanına yaklaşan iki kişinin saldırısına uğradığını öne sürmüştü. Latif Erdoğan, televizyon programına çıkmıştı. Programın bitiminden sonra Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne giden Latif Erdoğan, saldırıyla ilgili ifade vererek iki şüpheliden şikayetçi olmuştu.

Olayla ilgili soruşturma evrakı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne devredildi. Darp olayını çözmesi için görevlendirilen Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler saldırganların kimliğini belirlemek ve yakalamak için operasyonlara başladı. Olay sırasında çekilen güvenlik kamera görüntüleri incelenerek saldırganların eşkalinin belirlendiği yakalanmaları için çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi.

Etiketler: latif erdoğan, darp
Okunma Sayısı: 2146
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı