"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Lise bahçesinde patlayıcı bulundu

09 Ekim 2015, Cuma 16:45
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir lisenin bahçesinde PKK'lı teröristlerce bırakılan el yapımı patlayıcı bulundu.

Melik Ahmet Mahallesi'ndeki Melik Ahmet Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde patlayıcı olduğunu fark eden görevliler durumu polise bildirdi.

Polis ekiplerince okul çevresinde alınan güvenlik önleminin ardından bomba imha uzmanları patlayıcıyı aldı.

Polis ekipleri, teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde terör örgütü PKK mensuplarınca 4 Eylül'den bu yana okullara yönelik saldırılar sürüyor.

Siirt, Van, Diyarbakır ve Muş'ta çok sayıda okula teröristlerce ses bombası ve molotofkokteyli ile saldırı düzenlendi, patlayıcı yerleştirildi.

Saldırılar okullarda hasara neden oldu. Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde dün terör örgütü PKK mensuplarınca okul yakınına bırakılan roket mermisinin çocukların elinde infilak etmesi sonucu 1 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk yaralanmıştı.

AA

Etiketler: diyarbakır, lise, okul, bomba
Okunma Sayısı: 1435
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı