"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Liseli gençler serbest bırakıldı

09 Haziran 2018, Cumartesi 10:00
İstanbul Kadıköy’de “Karneler sizin, gelecek bizim” çağrısıyla eylem yapan ve polisin darp ederek gözaltına aldığı 30 kadar öğrenci sabaha karşı serbest bırakıldı.

Liseli Gençlik örgütlerine üye gençler, karne günü olması dolayısıyla Süreyya Operası önünde toplanarak sembolik olarak AKP hükümetine karne verme protestosu yaptı. Boğa Heykeli’ne doğru yürümek isteyen gruba polis sert müdahalede bulunarak yaklaşık 30 öğrenciyi gözaltına aldı. En küçüğünün 14 yaşında olduğu belirtilen öğrencilerin gözaltına alındıktan sonra polis aracı içinde darp edilme görüntüleri tepki çekti. Görüntülerde polislerin araç içindeki öğrencilere copla vurduğu görülüyor. Çevredekilerin polis aracını çevrelemiş olan polislere “Durdursanıza, bu nedir?” diye tepki gösterdiği duyuluyor. Lise öğrencilerinin tamamı Çocuk Şube Müdürlüğü’nde ifadelerinin alınmasının ardından sabah saatlerine doğru Yoğurtçu Çocuk Karakolu’ndan serbest bırakıldı.

Okunma Sayısı: 1724
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı