"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mafya hesaplaşmasında gelişme!

24 Ocak 2015, Cumartesi 23:14
Şişli'de, Vedat Şahin ve korumasının öldürüldüğü silahlı saldırıya ilişkin adliyeye sevk edilen 7 kişi, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen 7 şüphelinin savcılık sorguları tamamlandı. 

7 şüpheli, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderildi. 

Öte yandan, aynı soruşturma kapsamında gözaltında bulunan 8 şüpheli, savcılık talimatıyla emniyetten serbest kaldı.

Nişantaşı Vali Konağı Caddesi'nde, 24 Aralık'ta Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve iki korumasına uzun namlulu silahla ateş açılmıştı. Saldırıda Vedat Şahin ile korumalardan Ferdi Topal olay yerinde ölmüş, Evren Aydın ise yaralanmıştı.

AA

Okunma Sayısı: 1626
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı