"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Maltepe'de büyük EYT mitingi: '1 milyon kişinin katılması bekleniyor'

17 Mart 2019, Pazar 13:16
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) bugün İstanbul Maltepe Meydanı’nda miting yapıyor. Mitinge 1 milyon kişinin katılmasının beklendiği belirtildi.

T24'te yer alan habere göre Ankara’da 10 Şubat’ta büyük buluşmaya imza atan EYT’liler toplantı salonlarına sığmadıklarını belirterek İstanbul’da da miting kararı almıştı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) önderliğinde bugün İstanbul’da miting düzenliyor.

1 milyon kişinin katılmasının hedeflendiği miting, İstanbul Maltepe Meydanı’nda gerçekleşiyor.

Saat 12.00 ile 15.00 arasında yapılacak miting için 81 ilden otobüsler kaldırılacak.

EYT’lilerin mitingine siyasi partilerin temsilcileri, demokratik kitle örgütü yöneticilerinin de katılması bekleniliyor.

Fotoğraf: DHA

Etiketler: eyt, istanbul, maltepe, miting
Okunma Sayısı: 4127
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı