"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Manisa Emniyet Müdürü açığa alındı!

11 Kasım 2015, Çarşamba 22:24
Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, "kelepçeli gözaltıyla tepki" başlıklı haberler üzerine geçici olarak açığa alındı.

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, başörtülü bayanların kelepçeli olarak gözaltına alınmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında görevinden uzaklaştırıldı.

Konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle: "11.11.2015 günü kamuoyuna yansıyan 'kelepçeli gözaltıyla tepki' başlıklı haberlerde; Manisa'da yapılan bir operasyon kapsamında gözaltına alınan bayanlara kelepçe takılması uygulamasının olduğu ifade edilmiştir. Yukarıda bahsi geçen konu ile ilgili olarak yürütülecek soruşturmanın selameti açısından, Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 137'nci maddesi hükmüne istinaden 138'inci maddesinin (a) fıkrası hükmü gereğince geçici olarak açığa alınarak görevinden uzaklaştırılmıştır."

Okunma Sayısı: 3514
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    12.11.2015 09:24:08

    Yapabileceğiniz de sadece bundan ibaret zaten. Desenize "bu göreve kin ve garazlarla yaklaşanların, liyakati olamaz" diye. Atsanıza bunları da meslekten, görelim bakalım Hz.Ömer'in size rehberliğini. Lafa gelince iş kolay, icraatta görmek isteriz sizleri. "Gaz almak" kabilinden yalancı soruşturmanın, yalancı selametinden ne bekliyorsunuz ki!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı