"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Manisa İl Emniyet Müdürü merkeze alındı

12 Şubat 2016, Cuma 16:28
Manisa'da gözaltına alınan başörtülü kadınlara kelepçe takılmasının ardından kamuoyunun tepkisi üzerine açığa alınan İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, şimdi de merkeze çekildi.

Manisa'da gözaltına alınan başörtülü kadınlara kelepçe takılmasının ardından kamuoyunun tepkisi üzerine açığa alınan İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, şimdi de merkeze çekildi. Ceren’in veda mesajı, telsizden okundu.

"Makul şüphe" gerekçesiyle 10 Kasım 2015 Salı günü saat 06.00'da 35 adrese eşzamanlı baskın yapılmış, bir bankanın çalışanları, işadamı, muhasebeci, doktor, avukat, eğitimci, müteahhit, ev hanımı ve esnafların da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan kadınlara kelepçe takılmasına tepkiler üzerine İl Emniyet Müdürü Ceren İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak açığa alınmış, Vali Erdoğan Bektaş da başörtülü kadınlarla ilgili yaptığı açıklamadan sonra özür dilemek zorunda kalmıştı.

‘VEDA MESAJI TELSİZDEN OKUNDU’

Bugün itibariyle merkeze atanan Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, bir veda mesajı yayımladı. Polis telsizlerinden okunan mesajında şu ifadelere yer verdi: “13 Haziran 2014 tarihinde il emniyet müdürü olarak göreve başladığım Manisa ilinde, bugün itibariyle merkeze atanmış bulunmaktayım. Görevde bulunduğum süre içerisinde bana ve teşkilatıma göstermiş olduğunuz destek, sevgi ve güvenden dolayı siz değerli Manisa halkına şahsım ve teşkilatım adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.”

Okunma Sayısı: 1568
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı