"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mardin'de Jandarma Komutanlığına terör saldırısı

23 Haziran 2016, Perşembe 21:18
Mardin'in Ömerli ilçesindeki İlçe Jandarma Komutanlığı'na bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

Ömerli İlçe Jandarma Komutanlığı’na, bugün saat 20.15 sıralarında PKK’lılar tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

PKK’lılar, Jandarma Komutanlığı önüne bırakıp kaçtıkları aracı uzaktan kumanda ile infilak ettirdiler.

1 TIR şoförü hayatını öldü

Şiddetli patlamada, 1 TIR sürücüsü öldü, 3’ü asker toplam 12 kişi yaralandı.

Saldırıda yaralanan ve aralarında 2 yaşındaki çocukların da bulunduğu 12 kişinin tedavileri ise, Ömerli Devlet Hastanesi ile Mardin Devlet Hastanesi’nde sürüyor. Ömerli’de ilk müdahaleleri yapılan 6 yaralı, ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Komutanlığın etrafındaki binalarda da hasar oluştu

Şiddetli patlamada, Jandarma Komutanlığı’na yaklaşık 500 metre mesafedeki binaların camlarının kırıldığı ve bazı binalarda ise hafif hasar meydana geldiği belirtildi. Aracın patlatıldığı noktada büyük bir çukur meydana gelirken, İlçe Jandarma Komutanlığı binasında da hasar olduğu öğrenildi.

Binanın önünün, daha önceden olası saldırılara karşı beton bloklarla kapatıldığı belirtildi. Beton bloklar nedeniyle, patlatılan aracın komutanlık binasında az hasara neden olduğu öğrenildi.

Saldırının ardından kaçan PKK’lılara karşı operasyon başlatıldı. 

AA

Etiketler: mardin, saldırı
Okunma Sayısı: 1349
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı