"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mardin'in 3 ilçesindeki 13 mahallede uygulanan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

28 Mayıs 2016, Cumartesi 15:22
Mardin'in, Nusaybin, Midyat ve Ömerli İlçesi'ne bağlı bazı mahallelerde 3 gün önce uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağı, bugün saat 14.00 itibari ile kaldırıldı.

Mardin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 25 Mayıs tarihinde, Nusaybin, Ömerli ve Midyat İlçesi'ne bağlı kırsal kesimdeki 13 mahallede uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağının, bugün saat 14.00 itibari ile kaldırıldığı belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:

"Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölgede bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak ve depo alanlarını tahrip etmek, bölgedeki mahallelerde mevcut aranan şahısları yakalamak amacıyla 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun ilgili maddeleri gereğince 25.05.2016 Çarşamba günü saat 10.00 itibari ile Ömerli İlçesi Göllü, İkitepe, Ünsallı, Kovanlı, Midyat İlçesi Kutlubey, Nusaybin İlçesi Pınarbaşı (Serikanya), Çalıköy, Kuyular, Yavruköy, İlkadım, Karacaköy, Dallıağaç ve Doğanlı mahalleleri, bağlı birimleri ve kırsal alanlarında ilan edilen sokağa çıkma yasağı 28/05/2016 Cumartesi saat 14.00 itibari ile kaldırılmıştır. Can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağına göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz."

DHA

Okunma Sayısı: 1320
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı