"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mardin'in iki mahallesinde sokağa çıkma yasağı

22 Şubat 2017, Çarşamba 09:43
Mardin Valiliğince, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenecek operasyon nedeniyle Nusaybin ilçesinin Kuyular ve Doğanlı mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçenin Kuyular ve Doğanlı mahallerindeki bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, terör örgütü tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak ve barınakların tespit edilerek tahrip edilmesi, aranan şahısların yakalanması amacıyla operasyon gerçekleştirileceği bildirildi.

Operasyon yapılacak bölgede yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla; 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince bugün saat 08.00'den itibaren Doğanlı ve Kuyular mahalleriyle sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği ifade edilen açıklamada, söz konusu yasağa riayet edilmesinin can ve mal güvenliği açısından önem taşıdığı kaydedildi.

AA

Okunma Sayısı: 714
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı