"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Maskeli ve silahlı soyguncular PTT şubesini soydu

02 Mayıs 2016, Pazartesi 15:08
İstanbul, Beyoğlu'nda bulunan PTT şubesine gelen maskeli ve silahlı 2 kişi yaklaşık 12 bin lira alarak kaçtı.

Piyalepaşa Mahallesi Aydınlık Sokak'taki Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Semt Konağı'nın girişinde bulunan PTT şubesine giren maskeli ve silahlı iki kişi, güvenlik görevlisini tehditle etkisiz hale getirdi. Daha sonra veznedeki görevliden yaklaşık 12 bin lirayı alan şüpheliler, olay yerinden kaçarak, izlerini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şubenin çevresinde güvenlik önlemi alarak, incelemelerde bulundu. Polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için bölgedeki çalışmaları sürüyor.

DHA

Etiketler: beyoğlu, ptt, soygun
Okunma Sayısı: 1254
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı