"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mavi Marmara gemisinde keşif yapılacak

12 Mart 2015, Perşembe 14:31
İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi, Mavi Marmara davasında, gemide keşif yapılmasına karar verdi.

Gazze'ye insani yardım taşıyan Mavi Marmara gemisine, Akdeniz'in uluslararası sularında düzenlenen saldırıya ilişkin dönemin İsrail Genelkurmay Başkanı Rau Aluf Gabiel Ashknazi'nin de aralarında yer aldığı 4 sanığın yargılandığı davada, gemide keşif yapılmasına karar verildi.

İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ara kararını açıkladı.

Mahkeme, saldırıya uğrayan dava konusu Mavi Marmara isimli gemide, emniyetten tespit edilecek bir bilirkişi, davanın mağdurları ve mahkeme heyetinin katılımıyla keşif incelemesi yapılmasını kararlaştırdı.

İnceleme 25 Mayıs'ta, geminin hazır edileceği İstanbul'da gerçekleştirilecek.

AA

Etiketler: mavi marmara, gazze, keşif
Okunma Sayısı: 936
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı