"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mavi Marmara saldırısında tazminatlar ailelere ödendi

23 Haziran 2017, Cuma 14:41
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mavi Marmara gemisine yönelik saldırıda vefat eden vatandaşların ailelerine tazminat ödemelerinin yapıldığını bildirdi.

Bakanı Naci Ağbal, Mavi Marmara gemisine yönelik saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine tazminat ödemelerinin yapıldığını açıkladı.

İsrail'in Mavi Marmara'da vefat eden Türk vatandaşları için ödediği 20 milyon doların, vefat edenlerin yakınlarına ödenmediği ortaya çıkmıştı.

ÖDEMELER YAPILDI

Konunun basında yer bulmasından sonra hareket geçen Maliye Bakanlığı, gerekli işlemleri yaptı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, söz konusu saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine tazminat ödemelerinin yapıldığını bildirdi.

AĞBAL ÖDEME AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mavi Marmara gemisine yönelik saldırıda şehit olanların ailelerine tazminat ödenmesine ilişkin, "Önümüzdeki hafta inşallah Adalet Bakanlığımız ailelerle görüşecek, ardından çok süratli şekilde komisyon çalışmasını tamamladıktan sonra Maliye Bakanlığı olarak biz de emanette bekleyen parayı tazminat olarak vatandaşlarımıza dağıtacağız" dedi.

Okunma Sayısı: 1210
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı