"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Mazlûmun ahı arşı titretir’

30 Ağustos 2017, Çarşamba
Nur Ener Kılınç 183 gündür özgürlüğünden mahrum.

Ailesiyle haftalık kapalı görüş gerçekleştiren Nur, herkesten duâ istiyor ve mağduriyetlerin boyutunun hergeçen gün arttığını söylüyor. ‘Mazlûmun ahı arşı titretir’ diyen Nur, “Bunca acı varken bayramı “bayram” gibi yaşayan var mı? Yaşayan varsa Allah’a havale ediyorum. Dualarınızı eksik etmeyin çok rica ediyorum özellikle anneme duâ edin vesselâm” şeklinde bir mesaj gönderdi. Eşi Recep Kılınç’tan aldığımız bilgilere göre cezaevinde yaşananlar ve uzun tutukluluklar her taraftan ahların yükselmesine sebep oluyor.

181 gündür her yanım acı

Nur “Tarifi kelimelerle mümkün olmayan zamanlar yaşıyorum. 2 kişi babasının, 1 kişi annesinin vefat haberini ceza evinde aldı. Kimisi cenazeye götürülmezken kimisi de elleri kelepçeli götürüldü. 181 gündür her yanım acı. Allah adildir, gerçek elbet gün yüzüne çıkacak ve ben beraat edeceğim. Ama bu acılar ve yaralar nasıl telâfi edilir? Neyle telâfi edilir ölüm acısı ? İman edenlere sesleniyorum: Mazlûmun ahı arşı titretir.” Nur orada geçen günlük hayatını da şöyle anlatıyor; “Bahçeye düşen yaprakları ve uçan kuşlardan düşen tüyleri topluyorum. Yere yatıp gökyüzüne bakıyorum kuşların uçuşunu seyrediyorum. Kitap okumaya ve düzenli olarak yürüyüşe devam ediyorum.”

 

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 7728
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı