"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mazlumun ahı indirir şahı

21 Mart 2017, Salı
Genel Yayın Müdürümüz Kâzım Güleçyüz dünkü Periscope yayınında mağduriyetlerin geldiği noktayı vurgularken “Mazlumun ahı indirir şahı” dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz dünkü periscope yayınında Nur Ener’in tutukluluğuna yaptığımız itirazla ilgili gelişmeleri ve son durumu anlattı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın tutuklu gazetecilerle ilgili sözlerini eleştirdi.

Yeni Şafak Gazetesinin dün sürmanşetten yayınladığı ‘Mağdur üretme çetesi’ başlıklı haberi de değerlendiren Güleçyüz, “Diyor ki; mağdur üretme çetesi diye bir çete var, bunlar hayatın her alanında kamu kurumlarında, belediyelerde ve yargıda. Ve çok sudan gerekçelerle tutuklamalar yaparak mağduriyetleri arttırıyorlar. Ve bunu da yine o mücadele ettikleri örgüte mal ediyorlar” dedi. 

Allah’tan korkun 

Güleçyüz şöyle devam etti: “Devlet, bu iktidar sizde. Bu kadar hallaç pamuğu gibi kadroları attınız ve bu davalara bakan hakimleri, savcıları mütemadiyen değiştiriyorsunuz. Buna rağmen hâlâ böyle bir çete varsa bu işin içinden nasıl çıkılacak? Bu iş ne zaman bitecek? Sürekli suçu başkasına atıyorsunuz. Ama bu işin siyasi sorumluluğu sizin üzerinizdedir. Ve bunun hesabını bu dünyada da, öbür tarafta da veremezsiniz. Allah’tan korkun. Bu iş artık çığırından çıkmıştır. Nur meselesinde bunu bizzat ve yakinen yaşamış ve diğer mağduriyetleri de daha iyi anlamış olduk.”

Milletin tokadını yerler 

Güleçyüz şunları ekledi: “Son sözümüz; “Mazlumun ahı indirir şahı. Önümüzde 16 Nisan var. Tüm mazlumlar ‘hayır’ diyor. Bunu daha fazla uzatmadan bitirmeye baksınlar. Aksi halde maksatlarının aksiyle tokat yerler, hem de çok şiddetli bir tokat yerler. Bu demokrasi tokadıdır, milletin tokadıdır. Tarihimizde bunun çok örnekleri var. Yeni birine daha müstahak haline gelmiş durumdalar, bundan sonra yapacakları kurtarır mı bilemem bu kadar ah aldıkları için, ama en azından vebali azaltmak adına, bu mağduriyetlerin daha fazla uzamaması adına artık bu işe bir dur desinler.”

Adalet çöktüğü zaman herkes altında kalır

“Artık bu işin bitirilmesi lâzım” diyen Güleçyüz, “Adalet ve hukukla bitirilebilecektir bu. Bu hukuk kaosunun içinden yine hukuk ile çıkacağız. Adaleti ve hukuku her şeyin üzerinde tutan, tüm baskılara, yönlendirmelere, saptırmalara rağmen bundan sapmayan hukukçuların daha fazla inisiyatif alıp bu gidişe dur demeleri lazım. Aksi halde devletin temeli adalettir, o çöker. Çöktüğü zaman herkes altında kalır. Bunun da altından kimse kalkamaz. Dolayısıyla âcilen hukuk ve adalet çizgisine dönülmeli. Çok ah alıyorlar ve mazlumun ahı arşa çıkar” uyarısında bulundu.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 9214
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • 672 KHKlı

    21.3.2017 22:16:01

    Burada da ahirette de hakkimi helal etMİyorum!

  • Hüseyin İlhan

    21.3.2017 18:22:52

    HZ.ÖMER RAH.'Diclenin kıyısında kurt kapsa koyunu,ALLAH Ömer'e sorar bunu,diyor.HZ.ÖMER RAH.ADALETi ile kıyamete kadar anılacak,dünyada iken CENNET ile müjdelenmiş bir kul. Peki icraatları ile haksızlık,zalimlik,hıyanet içinde olanların,milyonların kul hakkına tecavüz eden yasaya imza atan,attıran,atanları savunan ahmakların ahli nicedir ey bekr-i tan

  • numan

    21.3.2017 18:16:05

    mazlumun mağdurun,mahzunun ahı ızadırabı.Ne padişah tanır ne de kralı.Gün gelir dünya ahiret kurulur mahkeme,BİR taş gibi yuvarlanır zulmedenler sonsuz ateşe.Yol yakınken dönün desek te,en küçük bir ışık görünmüyor kararmış yüreklere.vicdanlar sükut etmiş;akıllar bir yalana dilbeste.

  • kim dogru

    21.3.2017 15:57:51

    Kim ALLAH c.c ’ın indirdiği (hükümler) ile hükmetmezse, işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.(Maide suresi 44)

  • yolcu

    21.3.2017 13:40:48

    Rabbım kimsenin ahını kimsenin yaninda bırakmaz inşallah. 2 bucuk yıl önce istifa etmis sendikadan. Buna rağmen ihraç ettiniz. Hakkımızı arayacak bir merci bile yok. Terör örgütu uyesi olarak bizi sucladıniz. Rabbim size en beterini yaşatir insallah. Amin

  • erol

    21.3.2017 12:50:36

    bir ah da benden olsun.

  • erol

    21.3.2017 10:59:07

    hakki mi helal etmiyo um bunlara dedi giniz gibi mazlum un ahı indirir şahı .helal olsun size .

  • özkan

    21.3.2017 10:42:32

    Allah ebeden razi olsun. Benim gibi taş kalpli birini bile ağlattiniz. F..ö yazmışsınız.. ne güzel bir hassasiyet. Gözyaşlarima engel olamadım.

  • ferah feza

    21.3.2017 10:33:53

    insanlar 1 haftada oluşan listelerle işten atıldı.. ihraçsan hakkında adli işlem de olabilir.. bylock kullanmadığını anlattığında sana inanacak gözler arasın muhtemel.. ileri ki yllarda maddi manevi tüm tazminatlarımı alsam bile.. olan gene benim devletimin kasasına oluyor/olacak.. anlık karar vermelerle,, günlük hayat bile yürümüyor,, değil devlet işlerinin hakkaniyet ölçüsünde yürümesi vuku bulacak... basiret/firaset/hakkaniyet/ öngörü/sağduyu/aklı selim.. tüm topluma sirayet etmesi temennimle...

  • Seyfullah

    21.3.2017 01:48:18

    Mazlumun Ahi indirir Şahı

  • bir ah da benden

    21.3.2017 00:08:54

    Bir ah da ben diyorum. Ancak hakkımıda ahirete bırakıyor ve asla helal etmiyorum...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı